Librat e shtëpisë botuese

Fjala Publishing


Shtëpia botuese “Fjala Publishing” u krijua si një degë e shtëpisë prestigjoze “Dudaj Publishing” (www.botimedudaj.com)
Fjala Publishing u përvijua për plotësuar kërkesat e lexuesit shqiptar për një literaturë të specializuar akademike, eseistike dhe autorë me shumë reputacion në letërsinë artistike.

Shiko librat e botuar

titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania