Buy this product
1000 Lekë

Fiziologjia e dashurisë ( Published by: Plejad in )


Dashuria më është dukur gjithmonë ndjenja njerëzore më e fuqishme dhe më pak e studiuar, e rrethuar dhe e mbrojtur nga një mori e trefishtë paragjykimesh, misteresh dhe hipokrizish, të cilën njerezit e qytetëruar shumë shpesh e njohin me anë të vjedhjes së trupit. Poetë, filozofë artistë e ligjvënës i shkëpusin pak nga pak zotit të madh një copë nga rrobat dhe mishi i tij dhe nxitojnë ta fshehin mirë atë si vjelja e një fruti të ndaluar. M’u duk një punë e madhe ta studjoja dashurinë si një dukuri të jetës dhe një forcë gjigante, e cila shpaloset në njëmijë mënyra në raca dhe kohe të ndryshme: ta studjoja si një bazë e shëndetshme e individit dhe e brezave dhe mendova se qe një nder edhe vetëm të provoja ta bëja këtë.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad ()
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4170-1-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 348
  • Book dimensions: 145 x 205 x 25 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania