Buy this product
1200 Lekë

Fitimtarët ( Published by: Uegen in 2016 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Taulant Hatia

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-223-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 364
  • Book dimensions: 140 x 206 x 27 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania