Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Fitim Sula


Fitim Sula është skulptor dhe shkrimtar. Ka një ekspozitë plotë në gdhendje e punime druri. Gjithashtu ka botuar katër libra të suksesshëm. Duke shkruar romanin e shkurtër ai tërheq një vëmendje interesante në botën letrare shqiptare...

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania