Buy this product
300 Lekë

Filozofi i paditur ( Published by: Ideart in 2004 )

Translator:  Erion Kristo

Kush je? Nga vjen? Çfarë bën? Ç'do të bëhesh? Këto pyetje u drejtohen të gjitha qenieve të gjithësisë, por asnjëra nuk përgjigjet. Pyes bimët, cilat virtyte i bëjnë të rriten dhe përse e njëjta tokë prodhon fryte të kaq të ndryshme? Këto qenie të pandjeshme dhe të heshtura, ndonëse të pasuruara me një dhunti hyjnore më lënë në paditurinë time dhe në hamendjet e mia të kota. Jam kaq i paditur, saqë nuk di madje as ngjarjet e vjetra me të cilat më përkundin. Ekzistojnë nja 100 shkolla filozofike, ku shpjegohen gjëra për të cilat askush nuk mund të ketë as nocionin më të vogël.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2004)
  • Published in: 2004
  • ISBN-13: 978-99927-886-1-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 106
  • Book dimensions: 110 x 180 x 10 mm

More About the Author

François-Marie Aroue Voltaire -

All rights reserved. © 2015 Library Albania