Buy this product
1000 Lekë

Fillbi portreti i një spiuni ( Published by: 55 in 2012 )

Author:  Robert Litell
Translator:  Skënder Shkupi

Kim Fillbi u komprometua. I dërguar nga SIS-i ai përfundoi në Bejrut, si korrespondent në Lindjen e Mesme i dy gazetave londineze, The Observer dhe The Economist. Mbasi ai, nga ana e tij, iku në Bashkimin Sovjetik, më 1963, Engwllton-i la të kuptohet se çështja Fillbi ishte më e ndërlikuar nga ç 'paraqitej në të vërtetë. Një mënyrë për t'u shfajësuar, me sa duket. Por vallë ishte vetëm kjo?

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: 55 (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-9928-106-19-3
  • Page nr.: 306
  • Book dimensions: 145 x 208 x 20 mm

More About the Author

Robert Litell -

All rights reserved. © 2015 Library Albania