Buy this product
800 Lekë

Fëmijët e fundit në tokë 2: Parada e zombive ( Published by: Dritan in 2019 )

Translator:  Dritan Koka

Zombit po zhduken. Kjo mund të duket gjë e mirë, pasi zombit ta hanë trurin, por djali normal Xhek Salivan ka dyshimet e tij. Ai dëgjon vazhdimisht një zhurmë si vikatje të frikshme që duket sikur i thërret zombit. Po për ku dhe për çfarë qëllimi (me shumë gjasë) të errët? Xheku, tre shokët e tij (ndoshta të vetmit njerëz në Tokë) dhe përbindëshi i tyre i zbutur Rovër duhet t’ia gjejnë fillin kësaj pune. A do të munden Xheku dhe miqtë e tij ta zbulojnë përse zombit po zhduken... përpara se t’u vijë radha edhe vetë atyre?

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 184 64 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 304
  • Book dimensions: 145 x 208 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania