Buy this product
800 Lekë

Fëmijët e fundit në tokë 1 ( Published by: Dritan in 2019 )

Translator:  Dritan Koka

Që kur Apokalipsi i Përbindëshave ka pllakosur qytetin, trembëdhjetëvjeçari Xhek Salivan ka jetuar në një shtëpi mbi pemë, të cilën e ka armatosur dri në dhëmbë, për të mos përmendur videolojrat dhe rezervat e pafund me biskota Oreo, TË MARRA NGA DYQANET E BRAKTISURA. Po Xheku nuk mund t’ua dalë dot i vetëm hordhive me Zombi, djaj me krahë e kacavjerrëse të gjalla. Prandaj ngre një skuadër me: shokun e tij të ngushtë Kuint, Dërkun, Rovërin dhe Xhunin. A do të arrijë Xheku me ndihmën e tyre të mposhtë krijesat apokaliptike dhe të mos jetë më një djalë i zakonshëm?

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 184 63 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 238
  • Book dimensions: 145 x 207 x 17 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania