Buy this product
400 Lekë

Fëmijët e Kapitenit Grant ( Published by: in 2007 )

Author:  Jules Verne

Pasi gjejnë një shishe misterioze në det kur kishin dalë për të provuar jahtin e tyre të ri në 1964, Glenervani dhe bashkëshortja e tij duke u udhëhequr nga letrat që nxjerrin nga shishja, nisin një udhëtim të gjatë e aventuresk në kërkim të kapitenit të famshëm skocez Grant. Në këtë libër do keni mundësi të lexoni peripecitë dhe sakrificat e shumta që tregojnë heronjtë tanë për të gjetur kapiten Grantin.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 975-266-098-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 112
  • Book dimensions: 127 x 200 x 9 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania