Buy this product
1000 Lekë

Fëmijët e Hansenit ( Published by: in 2017 )

Translator:  Milena SelimiJanka Selimi

Është fundi i viteve 1980. Europa është gati të ndryshojë përgjithmonë. Në një cep të Rumanisë, dy burra presin që edhe realiteti dhe fati i lebrozit që u ka rënë për pjesë të ndryshojë. Ky libër unik dhe tronditës ofron pamjet e një bote që lexuesi nuk i ka ndeshur më parë. Frikë për të thënë të vërtetën, mprehtësi, trishtim, surrealizëm, miqësi dhe horror. Ky romani i jashtëzakonshëm i Ognjen Spahić na rrëmben drejt udhëtimit përmes vendeve ku revolucioni po ndodh, duke ndryshuar edhe mënyrën tonë të të vështruarit mbi këtë kapitull të historisë. Sfidues në përshkrimin e rënies së tij palavdishëm të një sistemi, pëmes metaforës brilante komunizëm-lebër.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-230-03-4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 202
  • Book dimensions: 125 x 206 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania