Faqja e autorit

Fejzi Lila


Prof. Fejzi LILA lindi ne Bregas.,Gramsh më 3O shtator 1969.Ka përfundua Akademinë e Forcave Tokësore "Skënderbej" në specialitetin "Artileri Tokësore"në vitin 1994,
Ka kryer studimet master në "Marredhenie Ndërkombëtare & Diplomaci" 2008-2010,
studime Phd duke fituar titullin "Doktor"në "Shkenca Politike & Marrëdhenie Ndërkombëtare " 2013-2018.Z Lila ësiuë pjesë e Akademise Diplomalike Shqiptare (ADSH) >prej rreth një dekade, bashkeautor ne librin "Lidershipi shqiptar përmes Historisë së Ushtrisë' autor i mjaft punimeve shkencore, pjesëmarrës në konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare. Z Lila është njohës botues dhe analist
mbi realitetin politik mbarëshqiptar,marrëdhëniet rajonale, doktrinat.,sistemet
politike dhe ndërkombëtare.Z Lila ka kryer detyra të rëndësishme
për shtetin shqiptar në menaxhimin e shoqërive me shtrirje nacionale dhe pjesë
e sistemit të sigurisë kombëtare.Dr. Lia eshtë lektor me eksperiencë ne disa kolegje e universitete ne Shqiperi,Kosovë e në Rajon.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania