Buy this product
800 Lekë

Feja: Nëse ka zot ... ( Published by: IDK in 2012 )

Author:  Leszek Kolakowski
Translator:  Bashkim Shehu

Libri "Feja: Nëse ka zot ..." është i pari që ai shkroi drejt e në anglisht dhe përbën një përmbledhje të thelbit të mendimit të tij filozofik për sa i takon fesë, duke parashtruar nga një kënd shikim historik argumentet pro e kundër ekzistencës së Zotit gjatë rrjedhës së shekujve, duke nisur nga epikurianët deri te Niçja, apo hulumtimet bashkëkohore antropologjike.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: IDK (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-136-07-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 230
  • Book dimensions: 135 x 205 x 20 mm

More About the Author

Leszek Kolakowski -

All rights reserved. © 2015 Library Albania