Faqja e autorit

Fei Xiaotong


Profesor Fei Xiaotong ka qënë një prej sociologëve dhe antropologëve më të shquar të shekullit të kaluar dhe një figurë e rëndësishme e rretheve intelektuale kineze. Ai është i njohur në Perëndim prej veprave të tij "Jeta fshatare në Kine", "Prej Tokes" dhe mjaft punimeve të tjera të shkruara midis viteve 1930-1940. Konceptet dhe studimet e tij më të rëndësishme teorike, megjithëse kane pasur ndikim shume të madh në Kinë, në nivel teorik dhe praktik, janë thuajse të panjohura në botën akademike ndërkombëtare.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania