Faqja e autorit

Federico Andahazi


Federico Andahazi u lind në vitin
1963 në Buenos Ajres. Babai i tij
Bela Andahazi, poet dhe psikoanalist hungarez kishte emigruar
në Argjentinë. Është diplomuar në
Psikologji në Universitetin e Buenos
Ajresit. E ka ushtruar profesionin e
tij për disa vite dhe ndërkohë është
marrë edhe me letërsi.
Librat e Andahazit janë botuar nga
shtëpitë botuese më me emër, si:
Doubleday, në Shtetet e Bashkuara
të Amerikës, Transworld në Angli,
Laffont në Francë, Frassinelli në Itali,
China Times në Kinë, Kadokawa në
Japoni, Krüger në Gjermani, dhe
nga dhjetëra shtëpi të tjera botuese
në vende të ndryshme.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania