Buy this product
1000 Lekë

Fati është në yje ( Published by: Bota Shqiptare in 2013 )

Author:  Nicholas Sparks
Translator:  Taulant Hatia

Dy çifte, dy histori dashurie, një rrëfim i shkëlqyer. Një rrugë e mbuluar nga bora, një makinë që humb kontrollin dhe përplaset. Në timon është i moshuari Ira, i cili tani bllokohet brenda, i plagosur dhe i vetëm mes ngricës. Dhimbja nuk e lë të lëvizë kurse qëndrimi zgjuar është një sforcim i pabesueshëm.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-00-097-2
  • Page nr.: 428
  • Book dimensions: 140 x 205 x 29 mm

More About the Author

Nicholas Sparks -

Nicholas Sparks u lind në Nebraska në vitin 1965 dhe ka studiuar në Universitetin Notre Dame. Prindërit e tij ishin Sparks Patrick, një shkencëtar, dhe Jill Marie. Ai ishte fëmija i mesëm i tre fëmijëve, me një vëlla më të madh Michael Earl Sparks "Micah" (1964) dhe një motër më të vogël, Danielle ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania