Faqja e autorit

Kate Quinn


U lind në Kaliforninë e Jugut. Ka studiuar në Universitetin e Bostonit, ku mori diplomën bacelor dhe master për muzikë klasike. Duke realizuar ëndrrën e jetës së saj, ajo ka shkruar katër romane të sagës "Perandorja e Romës" dhe dy libra, ngjarjet e të cilëve zhvillohen në kohën e Rilindjes Italiane, ku përshkruan vitet e para të klanit famëkeq Borxhia. Të gjithë librat e saj janë përkthyer në shumë gjuhë. Tani jeton në Merilend, me bashkëshortin dhe me dy qentë e zinj të quajtur Cezar dhe Kalpurnia.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania