Faqja e autorit

Stephenie Meyer


Stephenie Meyer ka studiuar në Brigham Youn University dhe është diplomuar për letërsi angleze. Ajo jeton me bashkëshortin dhe tre djemtë e saj në Arizona. Pas librit të saj të parë "Muzgu", librarët e përzgjodhën si një nga autoret më premtuese të vitit 2005.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania