Faqja e autorit

Antonio Iturbe


Antonio Gonzalez Iturbe është romancier dhe gazetar spanjoll. Është diplomuar në Gazetari në Autonomo University of Barcelona. Aktualisht punon si drejtor i një reviste kulturore në Barcelonë.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania