Faqja e autorit

Philip Mansel

Website: www.philipmansel.com

Philip Mansei është historian i oborreve dhe dinastive, Librat e tij përfshijnë studimin "Oborri i Francës 1789-1830", "Parisi ndërmjet Perandorive 1814-1852, Luigji XVIII", dhe "Princi i Europës". Punimi i tij më i fundit: "Levant: Splendour and Catastrophe on the Mediterranean'', është histora e tri qyteteve të tjera Osmane: Izmirit, Aleksandrisë dhe Bejrutit. Ai ka shkruar për një numër revistash, përfshirë: Financial Times, Internacional Herald Tribune, Times Literary Suppiement dhe The Spectator. Është anëtar i Shoqërisë Historike Mbretërore dhe i institutit të Kërkimeve Historike, gjithashtu është redaktor i Curf Historian.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania