Buy this product
1200 Lekë

Fantazitë e një gruaje ( Published by: OMSCA-1 in 2007 )

Author:  Anatoli Toss
Translator:  Sokrat Gjerasi

As vetë s’e mora vesh kur nisa të të humbisja. Kur e kuptova ishte tepër vonë, tashmë kisha humbur. Tani e di pse ndodhi dhe ku ti ishe më e fortë. Në dashuri! Ti gjithmonë më mundje në dashuri; unë gjithmonë të doja më shumë nga sa më doje ti. Edhe kësaj radhe, dashuria ime qenkësh dobësia ime e vetme, thembra ime e Akilit dhe ti, me shumë zotësi, madje pa u matur fare, godite drejt e aty. “Fantazitë e një gruaje” – Anatoli Toss

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-41-09-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 454
  • Book dimensions: 135 x 205 x 40 mm

More About the Author

Anatoli Toss -

All rights reserved. © 2015 Library Albania