Buy this product
400 Lekë

Fani në kërkim të dritës ( Published by: Mediaprint in 2020 )


Në botën e pyllit, një mbretëri xixëllonjash është gati për natën e xixëllimit. Mes mijëra xixash dhe xixushësh është Fani, një xixë që pret të bëhet xixëllojë. Krejt ndryshe nga sa e priste, nata e xixëllimit nuk ishte për të. Fani niset në një udhëtim plot aventura për të gjetur dritëzën e humbur, e teksa kërkon me këmbëngulje të ndryshojë jetën e saj, ndikon në jetën e të tjerëve dhe të një qyteti. Një përrallë për besimin në vete, këmbënguljen për të bërë realitet ëndrrat, pavarësisht sa ndryshe mund të jesh nga të tjerët. Është një përrallë e fuqisë së shpirtit, dritës brenda vetes dhe dashurisë për mjedisin.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 08 442 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 32
  • Book dimensions: 190 x 230 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania