Librat e shtëpisë botuese

Fan Noli

Email: info@booksal.com

Shtëpia Botuese "Fan Noli" është shtëpia e parë private botuese në Shqipëri, e krijuar në maj të vitit 1991; kjo është një nga botuesit më të mëdhenj në Shqipëri, pozicionet udhëheqëse në tregun e librit shqiptar. Ne prodhojnë pothuajse të gjitha zhanret e libra për një audiencë të gjerë.
Parimi bazë i punës sonë të sigurojë lexuesin me zgjedhjen më të madh të mundshëm të literaturës relevante për interesat e tij personale dhe profesionale. Ne vazhdimisht prezantoj lexuesit tanë të librave të rinj, duke zbuluar emra të rinj dhe vepra. Deri në këtë moment ne kemi publikuar më shumë se 2000 tituj.

Shiko librat e botuar

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania