Author Page

Fabio Volo - 23 June 1972


Fabio Volo ka lindur më 23 qershor 1972. Ka punuar si dixhej, aktor dhe drejtues programesh televizive e radiofonike. Fabio volo numëron më shumë se 8 romane në gjuhën origjinale italiane, por që janë botuar në gjuhë të ndryshme, ndër të tjera dhe në shqip.

View author books

All rights reserved. © 2015 Library Albania