Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Fabio Volo - 23 Qershor 1972


Fabio Volo ka lindur më 23 qershor 1972. Ka punuar si dixhej, aktor dhe drejtues programesh televizive e radiofonike. Fabio volo numëron më shumë se 8 romane në gjuhën origjinale italiane, por që janë botuar në gjuhë të ndryshme, ndër të tjera dhe në shqip.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 850 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 850 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 950 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania