Buy this product
620 Lekë

Ezopi fabula me ilustrime ( Published by: Dritan in 2021 )

Translator:  Dritan Koka

Këtu nuk gjen vetëm breshkën dhe lepurin, karkalecin dhe milingonën, po shumë krijesa te mrekullueshme, qe i kanë zbavitur dhe këshilluar njerëzit për mijëra vjet. Ezopi rrëfimtar jetoi ne Greqinë e lashtë, larg nesh në kohë dhe hapësirë, po fabulat e tij të shkurtra e të mençura kanë po aq kuptim per ne sot sa kishin edhe kur ai i tregoi kohë më parë...

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928184764
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 145 x 205 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania