Buy this product
1400 Lekë

Etja për udhëtime ( Published by: Fan Noli in 2013 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Fatmir Dibra

“Etja për udhëtime”, tregon historinë e Audrey Driscoll e mbetur jetime në moshë të re. Audrey e kalon kohën duke u kujdesur për gjyshin e saj milioner dhe të çuditshëm dhe motrën e saj të vogël Anabelën, dhe duket sikur ka marrë përsipër që të jetë gjithmonë aty për ta. E ngarkuar me përgjegjësi që nuk i përshtaten me moshën dhe e stresuar nga e përditshmja, Audrey e cila është e etur për eksperienca të reja jetësore më në fund vendos të largohet. Kështu ajo largohet, me aparat në dorë, dhe krejt e vetme niset në zbulimin e botës së huaj.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-165-09-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 425
  • Book dimensions: 140 x 205 x 25 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania