Faqja e autorit

Esther Perel


ESTHER PEREL, psikologe dhe autore e librave te shumeshitur, njihet sot si ze me ndikim ne fushen e marredhenieve dhe te lidhjeve moderne. Pereli flet rrjedhshem nente gjuhe te huaja, drejton nje klinike psikoterapeutike ne Nju-Jork dhe punon si keshilltare e jashtme per disa nga shoqerite me te medha ne bote. Fjalimet e saj ne TED kane pasur mbi 20 milione shikime. Libri i saj i pare, Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence, u kthye ne fenomen dhe u perkthye ne 24 gjuhe te botes.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania