Faqja e autorit

Erhan Afyoncu


Erhan Afyoncu (1967, Tokat) eshte mje historian, shkrimtare, akademik, programues is a Turkish historian, writer, academician, programmator televiziv dhe gazetare. Ai eshte Rektor I Universitetit shteteror te drejtesise.
Lindi: 1967 (52 vjeç), Tokat, Turkey
Bashkeshortja: Fatma Afyoncu
Librat: Ottoman Empire Unveiled, Turhan Sultan, Sultan Sulejman i Hurem
Edukimi : Marmara University (1990–1997),

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania