Buy this product
300 Lekë

Erdhën Pushimet! 2/3 vjec - Një verë me Ninën dhe Linon ( Published by: Botime Pegi in 2016 )

Author:  Fabienne Raick
Translator:  Anida Kisi

Përgatitu për të filluar kopshtin: -48 faqe me ushtrime dhe lojëra -Një histori me 6 episode -Përmbyllje (Provo vetë) -Mbi 40 figura me ngjitje.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-200-73-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 48
  • Book dimensions: 190 x 280 x 3 mm

More About the Author

Fabienne Raick -

All rights reserved. © 2015 Library Albania