Buy this product
600 Lekë

Era mes shelgjeve ( Published by: Dritan in 2008 )

Translator:  Manushaqe Bako

"Ka pasur bota heronj legjendarë, Çdo fletë historie një të tillë mban, Po asnjë nuk krahasohet nga fama, Me emrin e madh të zotit Zhaban." Kur Urithi arratiset larg mërzisë së pastrimit pranveror dhe nis një jetë të re në Breg të Lumit me mikun e tij, Miun e Ujit, as që e ka idenë për aventurat që e presin. Dhe aventurat më të madhërishme nga të gjitha kanë lidhje me mendjemadhin dhe famëdashësin Zhaban, i cili hidhet në përvoja të dalldisura e më pas bie në burg, viktimë e dashurisë për makinat e shpejta. Për miqtë e tij është një luftë e vërtetë përpjekja për ta mësuar Zhabanin të vërë sadopak mend në kokë. Ky rrëfim i Keneth Grehëmit për jetën në natyrë ka magjepsur breza të tërë fëmijësh e të rriturish qysh kur u botua për herw të parë në vitin 1908.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99956 21 02 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 196
  • Book dimensions: 142 x 197 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania