Buy this product
1000 Lekë

Eposi i P.T Shkrimet e të tashmes ( Published by: in 2019 )


Libri i autorit Prashant Trivedi «P’s gita» i titulluar në shqip ‘Eposi i P.T’ është i shqipëruar nga Afërdita Zaja. Një libër që këshillohet të lexohet nga kushdo që dëshiron të vërë në praktikë lumturinë, evoluimin, perfeksionimin mendor, psikollogjik, shëndetsor dhe shpirtëror. Ndër të tjera autori i këtij libri shpjegon qartë përkufizimin e lirisë së vërtetë, evoluimin si një nga qëllimet kryesore të çdo njeriu ne tokë nëpërmjet lavdërimit të natyrës apo më të lartit dhe hyjnisë! Për çfare shërben trupi dhe përse njeriu në këtë jetë duhet të përgatisi trupin apo adn-në e tij për të kapërcyer matriksin e këtij plani. Ç’do të thotë të lindësh dy herë, lindja e parë është kur del nga nëna fizike kurse lindja e dytë është kur ti hyn brenda tek hyjnia dhe hyjnia bëhet nëna, babai, gjithçka. Në libër do të lexoni a ekziston ferri, përse ferri është thjesht dhimbja dhe tortura, çfarë është demiurgu i kësaj bote, kozmogonia etj. Përmbajtja e këtij libri është e shkurtër dhe mjaft e thjeshtë për t’u lexuar pasi përmban shumë parime të pastra apo ligje të multiversit. LPSH-ja është një nga ligjet e universit dhe qendron për Lavdërim, Përkulje dhe Shërbim ndaj natyrës, më të lartit dhe hyjnorit!

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 306 00 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 426
  • Book dimensions: 121 x 195 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania