Faqja e autorit

Enila Cenko


ENILA CENKO eshtë Dekane e Fakultetit të Drejtësisë, Arteve
dhe Shkencave në University of New York Tirana. Ajo ka
fituar graden PhD ne Psikologji nga Clark University (USA).

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania