Buy this product
1200 Lekë

Engjëj dhe djaj ( Published by: Dudaj in 2005 )

Author:  Dan Brown
Translator:  Amik Kasoruho

Përpara se të shpërthente te  Kodi i Da Vinçit , simbologjisti me famë botërore i Harvardit, Robert Langdoni, thirret nga një institut zviceran kërkimesh shkencore për të transkriptuar një simbol të lashtë, damkosur në gjoksin e një fizikani të vrarë. Ajo çka ai zbulon, i kalon kufijtë e imagjinatës: një hakmarrje vrastare kundër Kishës Katolike, e kryer nga një sekret qindravjeçar - "Të Përndriturit".I prirur dëshpërisht për të shpëtuar Vatikanin nga një armë e fuqishme shkatërrimi në masë, Langdoni bashkëpunon në Romë me një shkencëtare të bukur e misrerioze, Viktoria Vetrën. Të dy së bashku, ata përfshihen nga një ngut i ankthshëm në një gjueti kriptasht të damkosura, varresh misterioze, katedralesh të braktisura dhe kupolash, që fshehin sekretet e botës dhe rrugën e harruar prej kohësh tashmë: atë të "Të Përndriturve"."Engjëj dhe djaj" është një libër i magjishëm; e pata vërtet të vështirë ta lëshoja nga duart."-Dale Brown, autor i best-sellerit  "Battle Born" të New York Times-it "Është thjesht brilant! këto karaktere kanë thellësi, intriga është e zhdërvjellët, me zigzage, shpërthyese dhe befasuese. Kurse fundi i papërfytyrueshëm".-New Hampshire Sunday News

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-33-25-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 480
  • Book dimensions: 131 x 200 x 17 mm

More About the Author

Dan Brown -

Dan Brown (sqt. Den Brauni) lindi më 22 qershor 1964 në Exeter, New Hampshire. Është autor i disa librave të suksesshëm, midis të cilëve rrjeshtohen dhe Kodi i Da Vinçit dhe Engjëj dhe Djaj. Para se të merrej me shkrimin e librave ai ishte mësues i gjihës angleze. Dan Brovni jeton dhe shkruan në ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania