Buy this product
600 Lekë

Endrra ime Rina/ Duart dhe thikat ( Published by: Geer in 2019 )


Libri më i fundit nga autori i mirënjohur Pëllumb Kulla ofron dy libra brenda njërit. Nga njëra anë është komedia “Ëndrra ime Rina”, një romancë bashkëkohore dhe nga ana tjetër drama Duart dhe Thikat dhe disa tregime të autorit.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Geer (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 07 586 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 200
  • Book dimensions: 140 x 204 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania