Faqja e autorit

Endri Beqo


Endri Beqo ka përfunduar studimet e larta në Akademinë e Ar-teve për skulpturë dhe grafikë. Pas studimeve ka lëvruar edhe artin e karikaturës dhe ilustrimeve të Comics Novela grafike.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania