Buy this product
1200 Lekë

Enciklopedia e trupit të njeriut ( Published by: Aeditions in 2021 )

Author:  Grup autoresh

Pyetje - përgjigje - fakte - rekorde - veprimtari pyetësorë. Pamjet mahnitëse dhe shpjegimet e qarta u japin përgjigje të gjitha pyetjeve që bëjnë fëmijët rreth trupit të njeriut.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928349347
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 223 x 280 x 15 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania