Buy this product
1000 Lekë

Enciklopedia e mërgimit ( Published by: Onufri in 2019 )


"Enciklopedia e mërgimit" lind aty ku temat universale të mërgimit takojnë universin e dy poetëve shqiptar në mërgim. Entela Tabaku u lind më 1971 në Shkodër. Ajo ka PhD në gjuhesi nga universiteti i Stokholmit dhe mban katedren e gjuhës shqipe në Uppsala. Ka botuar tri permbledhje me poezi: "50 poezi dhe 5 intermexo" 1996, "nje grusht jetë sa me vdeke" 2016, "poemat e hueja" 2017. Shqiptar Oseku u lind me 1970 në Gjakovë. Ai ka studiuar shkencat shoqërore në universitetin e Stokholmit dhe është punëtor social. Ka përkthyer poetë suedeze e shqiptare në një numer antologjish, si edhe ka botuar tri permbledhje me poezi: "Kryquesi i shpirtit" 2001, 'Poezi" 2013, "Requiem për një dashuri" 2014.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 313 00 3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 138
  • Book dimensions: 145 x 215 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania