Buy this product
2500 Lekë

Enciklopedia e madhe e hapsirës ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Stavri Pone

Ilustrimet mahnitëse zbulojnë mrekullitë e gjithësisë, që nga shpërthimi i madh dhe vrimat e zeza deri tek udhëtimet kozmike. Bëni një udhëtim në thellësitë shpërthyese të një supergjiganti të kuq. Zbuloni planetët dhe hënat e pabesueshme që përbëjnë Sistemin Diellor. Hidhni një sy brenda anijes kozmike, kostumit kozmik dhe stacioneve hapsinore për të parë se si funksionojnë ato.

Price: 2500 Lekë
Buy this product
2500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 88 5
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 210
  • Book dimensions: 262 x 308 x 23 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania