Buy this product
1500 monedha

Enciklopedi e ilustruar për fëmijë ( Published by: Bota Shqiptare in 2020 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Taulant Hatia

Lexuesit e vegjël do të gjejnë përgjigjet për qindra pyetje kureshtare në këtë libër argëtues plot ilustrime! Libri trajton tema kryesore në fushat e shkencës,historisë dhe natyrës. Secilës pyetje i jepet një përgjigje e qartë e cila shoqërohet me ilustrime të mrekullueshme. Këshillat bashkëvepruese nxitin të mësuarit e mëtejshëm, ndërsa pyetësorë të thjeshtë vënë në provë fëmijët për atë që kanë lexuar.

Price: 1500 monedha
Buy this product
1500 monedha

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2020)
  • Published in: 2020
  • ISBN-13: 978 9928 00 415 4
  • Page nr.: 384
  • Book dimensions: 175 x 225 x 30 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania