Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Emil Cioran


Emil Cioran ka qene nje filozof dhe eseist Rumun, i cili publikoi librat e tij ne gjuhen Rumune dhe Franceze. Puna e tij eshte etiketuar si filozofi pensimiste depertuese dhe shpesh trajtues i çeshtjeve si vuajtja, shkaterrimi dhe nihilizmit .
Lindur : Prill 8, 1911, Rasinari, Romania
Vdiq: Qershor 20, 1995, Paris, France

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania