Faqja e autorit

Elisabetta Gnone


Elisabetta Gnone eshte nje autore italiane e cila ka shkruajtur shume libra me ilustrime dhe komik per femije .Gnone ka shruajtur gjithashtu dhe triologjine per femije Fairy Oak: Il segreto delle gemelle (The Secret of the Twins), L'incanto del buio (The Spell of Darkness), dhe Il potere della luce (The Power of Light). Ajo publikoi dhe pese vellime te tjera te librit Fairy Oak "The four mysteries": "Captain Grisam's love", "Shirley's wizarding days", "Flox smiles in autumn", dhe "Good-bye Fairy Oak" te cilat jane perkthyer ne shume gjuhe te botes

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania