Author Page

Elif Shafak


Bijë diplomati, Elif Shafak, ka lindur në Strazburg të Francës më 1971. Rininë e parë e kaloi në Spanjë, para se të kthehej më pas në Turqi. Është autore e shtatë romaneve dhe vepra e saj është përkthyer në mbi njëzet gjuhë. Në Turqi, ajo ka fituar Çmimin e Letërsisë "Mavlana" dhe Çmimin e Romanit Turk. Gjithashtu ka fituar një sërë çmimesh ndërkombëtare.

View author books

titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania