Faqja e autorit

Elena Kocaqi Levanti


Prof.Ass.Dr. Elena Kocaqi
Ka kryer studimet ne Universitetin e Tiranes, me kohe te plote, ne tre fakultete, me rezultate te shkelqyera ne deget: Histori, Juridik dhe Shkenca Politike.
Ka kryer Studimet Master dhe me pas ka mbrojtur Doktoraturen prane Qendres se Studimeve Albanologjike ne Tirane me titull: "Politikat e Austro - Hungarise ndaj Shqiperise 1912 - 1918. Ne Universitetin e Vjenes ka fituar te drejten e studimit per Doktorature te dyte per Shkenca Politike.
Eshte pedagoge me kohe te plote prej dhjete vjetesh ne Universitetin "Aleksander Moisiu" Durres, ne Fakultetin e Shkencave Politiko - Juridike, ne Departamentin e Administrimit Publik. Eshte autore e disa librave dhe publikimeve shkencore brenda dhe jashte vendit.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania