Buy this product
1300 Lekë

Elefanti zhduket ( Published by: Skanderbeg books in 2017 )

Author:  Haruki Murakami

“Elefanti zhduket “ është një tufë rrëfenjash fine, në stilin e njohur postmodern të Haruki Murakamit, ku shfaqen të gjitha nuancar kulturore japonese që e dominojnë prozën e këtij autori, por edhe shenjat universale, të kohës sonë të endura nëpër gjeografinë e gjerë të fantazisë së tij. Si një mjeshtër i adhuruar për ndërtimin e personazheve aq të besueshëm, ai na dizenjon profile të çuditshme dhe mahnitës karakteresh, të cilët përmes grimcave të jetës së tyre të përditshme duken sa të ngjashëm mes vedi aq edhe të bartës të unit të tyre dallues. Fuqia e tij narrative u jep mundësinë këtyre personazheve të vetërrëfehen për familjen, karrierën dashurinë vdekjen miqësitë të njohurit e të huajt qe jane pjesë e jetës së tyreduke bartur një rrëfim dhe filozofinë e tyre personale, e që ashtu bashkë i japin lexuesit një ngrehinë mahnitëse të populluar nga qenie reale dhe surreale siç vetëm Murakami di të na dhurojë

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Skanderbeg books (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-221-22-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 368
  • Book dimensions: 135 x 205 x 18 mm

More About the Author

Haruki Murakami -

Haruki Murakami ka lindur në Kioto të Japonisë në 1949 dhe tani jeton në afërsi të Tokios. Veprat e tij janë përkthyer në mbi 35 gjuhë të botës dhe renditet ndër shkrimtarët më të rëndësishëm japonezë mes Yukio Mishima, Kenzaburo Oe etj, si dhe mes shkrimtarëve më të kërkuar sot në botë. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania