Buy this product
200 Lekë

Ekspedita e kaltër ( Published by: Extra in 2004 )


Romani është botuar së pari në vitin 1980 dhe është nderuar me çmim në Konkursin Kombëtar të Letërsisë për Fëmijë. Ngjarjet e këtij romani fantastiko-shkencor për fëmijë e të rinj nisin në qytetin e Sarandës dhe zhvillohen në gjithë bregdetin e Jonit e të Adriatikut. Shumë nga parashikimet fantastike që autori i ka përshkruar me imagjinatë që në vitin 1980, sot janë bërë realitet e disa janë vënë në rrugën e zgjidhjes. Por lexuesi do t’i zbulojë ato vetë e do t’i nxitet dëshira dhe fantazia që të realizojë projekte më të mëdha për të ardhmen.

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2004)
  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-36-11-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 123 x 197 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania