Buy this product
1400 Lekë

Eklipsi ( Published by: Botimet Morava in 2010 )

Author:  Stephenie Meyer
Translator:  Marsida Gjonçaj

Ndërkohë që Siatëlli kërcënohet nga një seri vrasjesh të mistershme dhe një vampire e pamëshirshme vazhdon të kërkojë hakmarrje, Bela gjendet sërish e rrezikuar. Mes gjithë kësaj, asaj i duhet të zgjedhë mes dashurisë së saj për Eduardin dhe miqësisë me Xhekobin, duke e ditur që vendimi i saj ka mundësi të rindezë betejën e përjetshme mes vampirëve dhe njerëzve-ujq. Ndërkohë që dita e diplomimit po afrohet me të shpejtë, Bela duhet të marrë edhe një vendim tjetër: jetën a vdekjen. Lexuesit të mbërthyer nga “Muzgu” dhe “Hëna e re”, do ta përpijnë menjëherë edhe “Eklipsin”, librin e tretë, të shumëpritur të sagës gozhduese të dashurisë së vampirëve, nga Stephenie Meyer.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99956-26-62-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 520
  • Book dimensions: 140 x 205 x 35 mm

More About the Author

Stephenie Meyer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania