Buy this product
1000 Lekë

Egoja është Armiku ( Published by: Minerva in 2019 )

Translator:  Blendi Lami

"Edhe me këtë libër, Rajan Hollidei u krijon mundësi lexuesve të sfidojnë vetveten, teksa i përball me çështje të ndërlikuara të epokës sonë. Çdo lexues do të zbulojë të vërteta që janë domethënëse për jetën. Egoja mund të bëhet armikja jonë, nëse nuk jemi të armatosur me trajtesa paralajmëruese për historinë, filozofinë dhe shkrimet e shenjta. Më shumë se një mijë vjet më parë, Shën Agustinit i thanë: 'Merre dhe lexoje!'; nëse nuk veproni kështu, do të lejoni armikun t'ju shkaktojnë dëshpërim." — DR. DREW PINSKY, drejtues i programeve "Dr. Drew On Call" dhe "Loveline"

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-265-15-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 278
  • Book dimensions: 140 x 210 x 25 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania