Buy this product
1200 Lekë

Edukimi liberal Si qasje dhe praktikë ( Published by: in 2021 )

Author:  Valbona Nathanaili

Pas një pushimi gjysmë ore, në orën 14.45, në mbarë shkollën fillon 'ora e përrallave’. Në ‘orën e përrallës’ të gjithë, pa përjashtim - nxënës, mësues dhe stafi i shërbimit - lexojnë në heshtje diçka! Ora e përrallës është e konsoliduar dhe ka një traditë që shtrihet në kohë. Është mundësia më e mirë për t'u qetësuar! Dhe argëtuar ndryshe! Fëmijë, përgjithësisht, zgjedhin të lexojnë librin e preferuar në vendin e preferuar! Çdo "qoshe" e klasës është në dispozicion të tyre. PJESË NGA PARATHËNIA

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4543 6 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 147 x 208 x 13 mm

More About the Author

Valbona Nathanaili -

Valbona Nathanaili është diplomuar pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, dega Fizikë më 1983. Më 1987 mbaron studimet pasuniversitare në shkenca pedagogjike pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Shkencave Sociale. Është përkthyese dhe botuese librash në fushën e ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania