Buy this product
1190 Lekë

Edukimi i ndjenjave ( Published by: Argeta LMG in 2020 )

Author:  Gustav Flober
Translator:  Bujar Doko

Ai ishte i etshëm për Rozanetën, kishte nevojë për të. Zhdukja e saj iu duk një pabesi, pothuajse një poshtërsi. C’donte ajo? A nuk mjaftonte që kishte fyer zonjën Arnu? Por, fundja, aq më keq për të! Tani Frederiku i urrente të gjitha gratë. Dhe lotët i ishin mbledhur lëmsh në grykë, sepse dashuria e tij kishte mbetur e papërfillur dhe dëshira e tij e zjarrtë nuk ishte plotësuar. Kapedania u kthye dhe…

Price: 1190 Lekë
Buy this product
1190 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 303 29 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 490
  • Book dimensions: 138 x 206 x 37 mm

More About the Author

Gustav Flober -

Gustave Flaubert ishte një shkrimtar i njohur francez. Lindi më 12 dhjetor të vitit 1821 në Rouen. Ai është një nga novelistët më të njohur francez të Shekullit XIX shek. XIX,që u lind në kohën kur po lulëzonte romantizmi i Hygoit, Vinjisë, Mishlesë dhe i Shatobrianit, të cilët i admiroi gjatë ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania