Faqja e autorit

Edlira Lloha


Edlira Lloha është përkthyese e gjuhës polake. Ajo ka studiuar në Poloni dhe është juriste me profesion. Ka sjellë në shqip autorë të rëndësishëm polakë, si nobelisten Olga Tokarczuk dhe Witold Gombrowicz-in.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1050 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania